JÄSENKIRJE 1/2024

15.1.2024

Vierumäen Neste Matkakeitaalla on mahdollisuus ajovarusteiden vaihtoon, suihkuun sekä saunaan rahtareiden sosiaalitiloissa hintaan 10€/hlö. Maksu suoritetaan Matkakeitaan kassalla.

Muista seurata kerhon kotisivuja, tulevia tapahtumia/muutoksia päivitetään uutisiin!Heinolan Ilveskelkoilla on ristiinajosopimus naapuriseurojen kanssa. Heinolan Ilveskelkkojen jäsenenä voit ajaa naapuriseurojen reiteillä, sillä edellytyksellä, että ajo alkaa Ilveskelkkojen urilta. Sopimus ja siihen kuuluvat seurat löytyvät kerhon kotisivuilta. Padasjoen urat eivät kuulu sopimuksen piiriin, joten heidän urille on ostettava aina vähintään päivälupa.


Tänä talvena järjestetään Ilveskelkkailijoiden pidempi kerhosafari la 17.2.2024. Lähtö Shell Heinola klo 9. Määränpäästä tai mahdollisista muutoksista tiedotetaan lähempänä ajankohtaa kerhon kotisivuilla uutiset osiossa, sähköpostitse ja seuran whatsapp-ryhmässä.Kerhon teemapäivä järjestetään tänä talvena la 2.3.2024 sään ja lumitilanteen niin salliessa. Tapahtumapaikasta tiedotetaan myöhemmin. Ilmottautumiset klo 11:30 ja leikkimielinen rata-ajo alkaa klo 12. Luokat: sport ja veteraanit (yli 40v.) Luokkien kolme parasta palkitaan!


Kerhon jäsenet voivat vuokrata kerhon traileria hintaan 25 €/vrk. Trailerin varaukset Kimmo Syvälahdelta puh. 040-6741550, maksu hoidetaan vuokrauspäivänä ja maksutosite oltava mukana kärryä noudettaessa, nouto-ohjeet saa Kimmo Syvälahdelta. 


Muistakaa pysyä reitillä ja noudattaa nopeusrajoituksia yms. reitille asetettuja opasteita niin voimme nauttia kelkkailusta jatkossakin. 


Hyvää alkanutta vuotta kaikille jäsenille toivoo hallitus!